fliffy di sini

By: miss fliffy angel

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 26-Sep-2008 02:06 Email | Share | | Bookmark
Happy Birthday Babah !!



Salam sayang dari adam harris, damia safiyya dan mama buat Babah

Semoga sentiasa dilindungi oleh Allah

Diberikan kesihatan yang baik dan berpanjangan

Dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan

~amin~


Thursday, 18-Sep-2008 16:28 Email | Share | | Bookmark
rindu LOs ............

Salam n hi !!









inilah kerja terbaru saya..tu yang tak sempat nak update fotopages...
hehe enjoy the views credits info kat blog saya : http://funwithfliffy.blogspot.com
kat fp ramai kawan2 dah pandai scrap..so keep up guys !! have fun decorating photos !!


sape yang tak puasa tuh...................


elehhh...kite tak posa tak apa tau..........awak tu kena posa.......


subhanAllah..indahnya alam ini.............


selamat menyempurnakan ibadah di bulan Ramadhan !!

dari mia, adam, babah, mama yang tembam...hehe
terima kasih di atas doa2 dan kunjungan kawan2


Wednesday, 3-Sep-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
Al Fatihah

Salam semua
3 ramadhan semalam
fliffy kehilangan seorang bapa saudara
adik abah..

al Fatihah semoga Rohnya ditempatkan di tempat orang2 yang soleh..

kami sempat menziarah jenazah di rumah mak semlm
perjalanan pulang ke klinik
damia demam..

terima kasih kerana doa2 rakan2
semoga sihat sejahtera

selamat menyempurnakan ibadah di bulan Ramadhan..

sayang,
fliffy


Wednesday, 3-Sep-2008 06:43 Email | Share | | Bookmark
Al Fatihah

Salam semua
3 ramadhan semalam
fliffy kehilangan seorang bapa saudara
adik abah..

al Fatihah semoga Rohnya ditempatkan di tempat orang2 yang soleh..

kami sempat menziarah jenazah di rumah mak semlm
perjalanan pulang ke klinik
damia demam..

terima kasih kerana doa2 rakan2
semoga sihat sejahtera

selamat menyempurnakan ibadah di bulan Ramadhan..

sayang,
fliffy


Sunday, 17-Aug-2008 04:10 Email | Share | | Bookmark
he finally did it ! congrats hubby ;]

salam dan hi to semua,

http://flickr.com/photos/fliffy/sets/72157606756540250/
klik link di atas utk kawan2 hubby y nak copy foto2 & kawan2 fliffy utk jamu mata..
let's celebrate with us hehe




untuk tengok gambo konvo hubby fliffy...hehe seronok bergambo
kami meround berdua aje..huhu best ooo mcm bujang dolu2
takde le byk tempat kami gi cumanya hari tu mmg tak boleh dilupakan
sebab hanya kami y tahu bagaimana hadiah sebuah pengorbaan
dan hasilnya dinikmati hari ini...hahaha mcm ayat dlm novel ke ape.....




romantik tak ?
kalau tak romantik dgn hubby dgn sapa lagi kan kan kan....hehehehehe

thanks for keep on coming wpon fliffy dah ade umah baru di blog sana
sini tetap menjadi pujaan hatiku !!! skrg ni bercuti...yuuu huuu
kelas pon takde wuuuu huuuu....so ape lagi main dgn anak2...mkn..tido....huhu

harap semua gembira selalu...!!

fliffy @ http://funwithfliffy.blogspot.com muah2x


award ni dr sis hajar..i am giving out to anybody who leave comment below !
enjoy ur award ya


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net