fliffy di sini

By: miss fliffy angel

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-May-2008 01:37 Email | Share | | Bookmark
2 minggu yang lalu

Quote:
salam semua n hi,
gambar ni snap pakai cam kawan saya
kawan saya datang melawat dari shah alam
kawan saya ni keje di sana
duu kawan saya ni duk serumah dengan saya
time belaja2 dulu
hehe
saya suka entry ni
walaupun mia~mia tak senyum [muka terkejut]
terima kasih kawan saya [nama dia wan raudzah]
yang pinjamkan cam dia
boleh saya snap gambo baru dgn mia~mia....
gambo adam pon ada...nanti saya upload lagi....
saya mmg suka buat LO dengan warna merah / tone merah2
ermmmmm beruntungnya saya




Quote:
ini plak fliffy jawab tag dari yong and zira, thanks girls !

The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

a little things about me :
- saya ni seorang yang kreatif dan inovatif dan berfikiran positif
- saya ni seorang yang penyabar dan kuat merajuk [ke] dgn hubby je...
- saya ni suka menolong yang memerlukan selagi terdaya
- saya ni kadang-kadang sangat simple dan ringkas orangnya [lipstik pon x pakai]
- saya ni suka tgk kartun, makan coklat dan gelak
- saya suka melihat org bercinta dan mengeratkan perasaan cinta [sebab ramai org melayu kite sukar menyatakan cinta selepas berkahwin] [ni personal statement ni]
- saya suka mendahulukan keperluan daripada kemahuan...keke [sbnrnya gile shopping gak kalau dah semua y kite nak tu sale !! terapi lah katakan...]

hari ini, saya tak rasa nak tag sapa2 so...enjoy reading ok ok




Quote:
have a fun day today and thanks for visits


Tuesday, 13-May-2008 03:56 Email | Share | | Bookmark
green is good for your eyes :)


mia mmg suka gelak n senyum...ni captured during her biking time...pinjam moto abang adam ler ni....kekekeke


babah dgn adam time ni adam 6 mos++sweet moment to remember...


gambo ni amik pakai camera depan hp..tu mcm blur gile.. sbb tu fliffy tuko jadi b&w

thanks for looking and thanks sbb visits kami di sini....take care all







Wednesday, 7-May-2008 16:40 Email | Share | | Bookmark
award for you who been with me these days :)

Quote:
salam and hi ! mothers' day is around the corner i have a present for you
hope you like it...i have a long list of friends...
harap dpt sampaikan sebelum hari kejadian (kalau ade y dpt tuh..fell free to pick up ok, but i'll try my best to pass through ur fp..ni dah 1 am kena gi tido la......)

it is up to you to give out to who...as long as you love it !!! mungkin utk isteri, utk ibu, utk adik, utk kakak, utk diri sendiri, utk kawan, utk yang tersayang...


Quote:
i am dedicating this award to my self (thanks to hubby your love is endless), my mak, my mak mentua i called her cik, my sister auntie ngah aka diklah mummy to fardina maisara, to my fotopages and blog friends who are mummies, mom-to-be, hoping to become mum (plz do hope n pray , and to all that have be reading my little entry from far.. selamat hari ibu untuk semua !




**thanks for collecting the award (my fp frens list),
plz free kalau fliffy x sempat nak dedicated utk fp mana2,
just copy ye..takpaaaa....life is more colourful when we share !! go get your award ok....**


Quote:
my latest LOs...thanks for looking !!


my mak

my adik aka auntie ngah

little me


Quote:
salam hari ibu untuk semua


Quote:
i'll be away this weekend i have something important to settle,
ptg ni anto anak2 umah my mum,
lepas tuh jumpe hubby di KL, we are going to pick up his things,
alhamdulillah hubby presented his thesis just now with flying colors !!
and hubby already tau dpt posting ke mana plak lepas ni,
skolah men tg abdullah kat Pekan 1 hour (max) from our home...
tp ok la rezeki di sana...
so i wanna wish him ------------------bravo hunny bunny !
you deserve it !!


Quote:
and for me, i finished my 2nd semester with happy face ! got my result this morning...yahoo!!
going to the 3rd semester


Quote:
thanks for your love and enjoy the weekend ok ok ~~




Tuesday, 6-May-2008 02:21 Email | Share | | Bookmark
i have to share this...

Quote:

salam semua and a big HI from fliffy !!

and these are my latest scrap LOs



ini ler antara lovescrap chicks !!! nak tau available ke unavalable...jom join kami kekekekeke


my 8 to-do-list in 2008 !


my adam harris........i just love doing LO with this photo..he is amazing

Quote:

fliffy teruja nak share work kawan fliffy kat lovescrap @ http://lovescrap.8.forumer.com/index.php
step by step tutorial pakai filter blur
plz have a look at our forum and give some love to maya...
she is one of my fp buddies too...

go to lovescrap > kamera dan penyuntingan foto > look for these 2 threads

- http://lovescrap.8.forumer.com/viewtopic.php?t=509
- http://lovescrap.8.forumer.com/viewtopic.php?t=510

tutorial fliffy y lama ada di thread ini :

- http://lovescrap.8.forumer.com/viewtopic.php?t=380


Quote:
this is my take to maya's tutorial ! mcm pro photographer tak? hahaha ok la kan,,
tak perlu ade camera mahal kan............baru ler tau...
so jgn rendah diri...gi beli photoshop software...start menggodek !!
kita pun mampu membuatnye !!! hooorey....hehehe thanks maya !! aka ibu elman
so, ibu naddim y request tutorial blur....this is also for you too...






have fun !! nanti try tau !!


Sunday, 4-May-2008 10:36 Email | Share | | Bookmark
party almost over...

Quote:
salam n hi everyone


Quote:
fliffy jadi hos utk 2 challenges di lovescrap...best betul
tak menang tgn ni duk mereka LOs and buat sedikit paper scrap hik hik

kalau nak tau pemenang2nye jenguklah kami kat sana ye...

ni plak entry fliffy utk challenges dr kawan2 di sana... what a warm place...
love it there....thanks kawan2 fotopages juga y slalu jenguk fliffy
fliffy akan return visit ye....


ni utk online crop buat dlm masa 1 jam hosnye yatie...jam 10-11

ni kena buat LO yang ada,,,no3, 3 embelishments, 3 patern papers...3 gambar....

online crop jam 11-12 mlm td jugak...ketaq tangan saya nak siapkan,,,,hos pon yatie

ni plak kena buat LO dgn satu title besar, journalling dgn paper strips, 5 butang biru, 2 gambar....

ni plak lyric challenge hos dia cik diva....fliffy suka lagu 'my baby, you'


ni plak LO utk 'influence by fashion' hos dia yati....
fliffy pilih tshirt ini sebagai inspiration utk buat LO....

hehehe adik mia~mia cute tak ? ini ler hasilnya...


Quote:
seronok kan...jom lah join kami.... ! hehehehe @ http://lovescrap.8.forumer.com/

opps lupe plak thanks to mamasakura y kasi fliffy bunga kantan
mcm y madiha kasik...baru perasaan ade komen....
maafler x masak fliffy...tak reti nak buat hidangan2 pakai bunga kantan...
terang nye x sempat nak masak....
hubby balik sini...mlm ni gi kl.....


thanks mamasakura !!

Quote:
td hubby blanje KFC..adam ler y excited
adik plak sampai balik terus tido kepenatan....hehehe
kami gi east coast mall baru bukak kat kuantan...
ala2 midvalley gitu...
haaaaa dod...ground floor ade dah kedai 'branded shop' tuh
mmg comel2 baju dress...sesuai nak buat raya....

Quote:

see u all around...haaa fotopages dah activate kembali carta pelawat..
kite boleh tgk berapa ramai y melawat fp kite... best kan...nanti you all
tgk kat overview akaun masing2,,,,you all jgn luper check it out !!!!! tata




Quote:
terima kasih to yang melawat fliffy...semoga you all having fun today !!!




[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net