fliffy di sini

By: miss fliffy angel

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 16-May-2008 01:37 Email | Share | Bookmark
2 minggu yang lalu

Quote:
salam semua n hi,
gambar ni snap pakai cam kawan saya
kawan saya datang melawat dari shah alam
kawan saya ni keje di sana
duu kawan saya ni duk serumah dengan saya
time belaja2 dulu
hehe
saya suka entry ni
walaupun mia~mia tak senyum [muka terkejut]
terima kasih kawan saya [nama dia wan raudzah]
yang pinjamkan cam dia
boleh saya snap gambo baru dgn mia~mia....
gambo adam pon ada...nanti saya upload lagi....
saya mmg suka buat LO dengan warna merah / tone merah2
ermmmmm beruntungnya saya




Quote:
ini plak fliffy jawab tag dari yong and zira, thanks girls !

The rules:
1. Link to your tagger and post these rules on your blog.
2. Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.
3. Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
4. Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

a little things about me :
- saya ni seorang yang kreatif dan inovatif dan berfikiran positif
- saya ni seorang yang penyabar dan kuat merajuk [ke] dgn hubby je...
- saya ni suka menolong yang memerlukan selagi terdaya
- saya ni kadang-kadang sangat simple dan ringkas orangnya [lipstik pon x pakai]
- saya ni suka tgk kartun, makan coklat dan gelak
- saya suka melihat org bercinta dan mengeratkan perasaan cinta [sebab ramai org melayu kite sukar menyatakan cinta selepas berkahwin] [ni personal statement ni]
- saya suka mendahulukan keperluan daripada kemahuan...keke [sbnrnya gile shopping gak kalau dah semua y kite nak tu sale !! terapi lah katakan...]

hari ini, saya tak rasa nak tag sapa2 so...enjoy reading ok ok




Quote:
have a fun day today and thanks for visits


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net