fliffy di sini

By: miss fliffy angel

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 31-May-2008 03:02 Email | Share | Bookmark
dialog untuk gambar ini ???

salam semua,

fliffy ade pertandingan ni !
reka dialog utk gambar adam dan damia ini
dialog y paling kreatif akan menang....
pemenangnya dpt dpr surprise treat !
dateline : 14.jun.2008

just post kat ruangan comments dan tinggalkan emel...
hehehe jarang dpt update...byk keje la...
see ya !!!

dialog adam .....

dialog damia .....


Quote:
penyertaan :

1. elly :
dialog adam: mmmm bestnye kentut...(nak amik feel sat)
dialog damia: mcm ku kenal bau nie...ni sure abg adam kentut tarak bunyi

2.ayong :
adam : wah..bahagianya..dapat kawin dgn puteri yang chantek jelita.... [sambil men'control' encem dia tu]
damia : ish..abang adam ni...tak abis2 berangan tau.... siap kontrol encem lak tu...

3. kak mis
Adam : (dlm hati) “ya ALLAH best nye..mcm dunia nie aku yg punye,nikmatnye..harap2 org bwh nie
rase ape yg aku tengah rase…feelnye….

Damia :oiiiiiii org atas best ape yg best sgt ko feel tue..apa kate klu ko share ngn aku..

Adam :aku tgh tahan BERAK!!!!..EHEHEHE

4. untie epit
adam:emmmm..best nyer kalo bleh tido.....
damia:hari siang lagilah abang Fri 6-Jun-2008 02:40

5.ibu nadia&arif
adam: kalau leh tkr jadi ultruman taro kan best!!!!xpun Doreamon!!!!tranfomers mesti lagi best!!!
damia: aikskk!!!!pekene ngan mama ni?tadi suruh duduk,now suruh bangun pulok!!!xsempat posing pun lagi....byk posing sumer xkene!!!!.tension lah mia gini....susu xdapat gak lagi!!!!

6. sis madiha
Adam: Bismillahirrahmanirrahimmm…. Dah pakai benda atas kepala ni… mintak-mintak bila Adam celik mata benda ni leh tukarkan Adam jadi PUTERA RAJA ker…. OTOMEN ker…. jangan jadi SI PARI-PARI sudah lahh.. itu pompuan jer leh jadi… !!!

Damia: Ehhh!! Apa benda yg terbang kat atas tuuuuu…. Comelnyaaa… Ehh mama… abang Adam dah jadi Pari-parilahh……..!!! mesti abang Adam dah silap jampi ni !!!!!!

(Abang Adam ada kat belakang Damia… hehehe… sebenarnya kat atas tu ada rama-rama terbang…. Damia ingatkan abang Adam dah jadi Pari-pari )

**psst!!!!:actually kene link for both script ke ???heheheh... [ tak link pon takpe la ,kak ida]


hehe,,hrp2 dpt dialog y funny2 jgn y tak appropiate dah.. kena tapis dulu...hehehe



View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net