fliffy di sini


My name: miss fliffy angel
My Fotopage: http://fliffy.fotopages.com/
About me: having fun all the way long...
From: Malaysia
Camera:
Sony
Other: Cybershot DSC P-100
Sony
Friends:
Ma DiHaA
SILA SCROLL KE BAWAH UNTUK ENTRY TERKINI Lokasi kami di PJ, Selangor. Sudi2kanlah klik http://mamawandiha.blogspot.com/search/label/Tempahan(Di SINI) untuk melihat tempahan yang kami terima. Terima kasih. Since 11th Jan 2010, 12.01 pm THANK YOU TO ALL VISITORS.. ;-) View this Fotopage entry
Mama FaMi
Latest entry:CROISSANTS
CROISSANTS Source : Instagram @cikkiah 300g tepung roti 7g yis (saf instant) 30g gula 4g garam 1 biji telur 150ml susu sejuk 30 g mentega (Ma guna Planta) secukupnya Buttercup CARA MAMA : 1. Mama guna #breadmaker untuk menguli. Tuangkan susu sejuk ke dalam breadmaker pan. Masukkan gula, garam dan telur. 2. Kemudian masukkan tepung roti dan akhir sekali yis. 3. On kan breadmaker ke setting Dough. Bila doh dah bersatu, masukkan 30g mentega. Biarkan BM menguli sehingga licin. 4. Kelua... View this Fotopage entry
hanie liza
Latest entry:JAGUNG KUKUS
Salam buat adik-adik sekelian.. kakliza ni memang sukaaaaa benar dengan jagung.. pantang nampak ada jualan jagung memang beli punya.. dan sungguh tak sangka rupanya cucu perempuan kakliza pun hantu jagung.. baru-baru ini kakliza beli jagung kat pasar malam.. tetapi oleh kerana agak sibuk ..asik bertangguh jer.. .so satu malam tu kakliza terajin nak perisikan butir jagung [bukan hiris macam dalam gambar] untuk buat bubur keesokkannya.. tapi oleh kerana teringin nak makan jagung kukus denga... View this Fotopage entry
Ibu HSMF
Latest entry:Rindunya...
Rindunya saya... rindu sangat kat fp saya ni... masa ni zaman kemaruk edit gambar.. maklum la, zaman anak sorang... sekarang? saya sudah punya anak tiga! Alhamdulillah... Terasa lama tinggalkan zaman fp... semua nya kembali apabila sahabat saya ibu Chem 'add' saya ke dalam FB geng fp! Dan hari ni, terasa ingin kembali mengepos sesuatu ke dalam fp ni.. sekurang2nya sawang2 kat fp ni dah bersih... Sekarang saya masih di blogspot, di sini http://kray2005.blogspot.com/... juga aktif di FB https://www... View this Fotopage entry
Bonda humaira aka Ibu husna
Daalia Abdul
Latest entry:Fancy Macarons Class
https://flipagram.com/f/JT18VqFFUI View this Fotopage entry
The Cake .. Another View
Naz Rinn Chan
Latest entry:RED VELVET CAKE
Ini kek harijadi Alya pada hampir ke penghujung tahun 2011. Dibuat kerana nak tahu sangat apa sebenarnya keistimewaan kek ini sehingga menjadi buah mulut. Dari segi rupanya kah..atau dari segi rasanya kah...atau mungkin dari segi bahan-bahannya.....boleh jadi juga dari segi pembuatannya. Setelah dibelek-belek dan ditilik-tilik di laman-laman masakan akhirnya Rinn buat keputusan untuk mencuba kek baldu merah yang dikongsikan di laman myresipi.com. RED VELVET CAKE BAHAN-BAHAN: 2 1/2 cup tepung kek ... View this Fotopage entry
jie jie
Latest entry:60. HERBA KHAZANAH WARISAN - DURIAN BELANDA/SIRSAK
Salam semua Manfaat Buah Sirsak / Sirsat Sebagai Obat Kanker, DLL Berikut uraian kandungan gizi dan kegunaan buah, bunga dan biji sirsak / sirsat untuk kesehatan terutama untuk pengobatan kanker, ambeien, sakit liver, bisul, eksim, rematik, sakit pinggang, dll Nama Umum : Buah sirsak / sirsat Nama Latin : Annona muricata L Nama lain : Soursop (Inggris), Corossol atau Anone (Perancis), Zuurzak (Belanda) guanábana (Spanish), graviola (Portuguese), Brazilian Paw Paw, Corossolier, Guanavana, Toge-Ba... View this Fotopage entry
faizah ahmad
Latest entry:First Solid
View this Fotopage entry
tantrum!! tak cukup semangkuk!
halaman ku
Latest entry:salam aidilfitri
huhu... mmg dah sunyi dah fp nie, semua dah berpindah ke FB, siapa2 nak add gua, jom klik... View this Fotopage entry
norhasimah mohd nor
Latest entry:LAUK-PAUK ALA KAMPUNG
View this Fotopage entry
Amy Mustafa
Latest entry:Cake Feast
Recipe to be updated yek.... 1) Red Velvet 2) German Baked Cheesecake 3) Durian Mousse Cake 4) Chocolate Chips Cookie View this Fotopage entry
Zana Hassan
Latest entry:gedung height apartment for rent - available may 2011
NOT AVAILABLE. HAS BEEN RENTED ON MAY 2011. please contact me Ros at 0129102655 for further info. View this Fotopage entry
aisyah mrs kay
Latest entry:Rindu..bukan x rindu..tp x mampu
Selamat tahun baru utk semua kengkawan.... jom teman jamu mkn sosej roll dan triffle nih..... resepi? tak payah le..senang benor ni... View this Fotopage entry
Ayie Cheras Selangor
Latest entry:Jom Ke Umah Baru Kami!....^_^
Bismillahirohmanirohim... Aslkum semua!..wahhhhhh...lama giler ayi tak up date fotopages ku ini..huhu...actually..nak jemput you all semua singgah ke blog kami...segala komen membina sangat kami harap2kan...insyaALLAH ayi akan tetap update fotopages ni dilain masa...pepe jgn luper singgah ke http://kaknorcookies-mufin.blogspot.com/ ...jemput singgah tau!... 8-) Pstt...yg berminat ngan produk kami boleh je call ayi yer...017-6944210 maceh...luv u all!.... :flowers: :flowers: View this Fotopage entry
zira
Latest entry:::update::
Lamanya tak update fp nih..penuh ngan sawang dah nih..ada sesaper nak keja part time tak?tolong cuci sawang kat sini..haha LOL LOL kak nurul..xpalah xdak rzeki kita nak berjumpa..insyaAllah len kali kita jumpa ya... kak zaiy..nih pun x dan nak tebas lagi lalang nih..huhu View this Fotopage entry
raqin rafiqyn
Latest entry:Birthday Cake
View this Fotopage entry
M Jeffri Razali
Ni satu lagi entry yang lama terbengkalai. Since tengah ada sedikit masa nak spare ni, uploadkan jugalah sebelum basi gambar ni. Rasanya tak payahlah nak cakap kat mana ni sebab mesti ramai yang tahu...:-d Hari ni tak de idea nak tulis apa lak. Minda tengah beku pulak. So just enjoy je lah pix ni. http://www.facebook.com/profile.php?id=1135622623() http://s06.flagcounter.com/more/GdN() View this Fotopage entry
baayah bakri
Latest entry:Birthday Kimi Ke 12 Tahun...
Assalamualaikum...sambutan birthday Kimi yg ke 12 thn kami sambut 3 beranak je dan secara yg amat simple...syukur Alhamdulillah, moga kehidupan Kimi diberkati dan diluaskan pintu rezekinya serta menjadi kebanggaan kami dunia akhirat...amiinn Ok, bye... View this Fotopage entry
idasaufi arifnadia
View this Fotopage latest entry
abdulhafiizh wanzatulhijanah
Latest entry:last entry...snow at bandaisan
hai semua...ni mungkin my last entry la kot...xsempat btoi nk tgk fp ni..kalut dgn bdk2 ni jer...ni entry pasal kami pi jalan2 ke snowpark di fukushima. matahari terik, angin pon xder jadi mmg syokkk sgt main snow. along mmg asyik sgguh main...siap buat snowman lg... kepada kengkawang yg ada facebook sila la add saya yer...bley la kita jumpa kt sana plak...sy mmg salu bukak facebook...search nama sy yer wan zatul hijanah View this Fotopage entry
Zai KuLiM
Latest entry:Salam warga fp yg sudah lama ku kutinggalkan....
View this Fotopage entry
masriyah yusof
Latest entry:RENUNGGAN
Salam, Di petik dari iLuvislam.com 1. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 orang wali. 2. Seorang wanita solehah adalah lebih baik daripada 70 lelaki solehah. 3. Seorang wanita yang jahat adalah lebih buruk daripada 1,000 lelaki yang jahat. 4. 2 rakaat solat dari wanita yang hamil adalah lebih baik daripada 80 rakaat solat wanita yang tidak hamil. 5. Wanita yang memberi minum susu kepada anaknya daripada badannya (susu badan) akan dapat satu pahala daripada tiap-tiap t... View this Fotopage entry
mama haikal
Latest entry:Budak Yang Tak Sihat
Cuba teka sape saya? Tengok betul2....... Jeng...jejeng...... * * * * * * * * * * Sayalah Dania Nafeesa :-) Minggu lepas saya tak bape sihat.....sebabnya gigi atas saya nak tumbuh. Saya asik merenggek2 jer. Saya rasa tak selesa sbb gusi saya rasa bebgkak. Hisap susu pun saya tak nak. Pastu bila Mama & Papa bawak pegi klinik.....doktor check dan dia kata tekak saya merah dan bengkak skit. Sebab tu la saya tak bape nak hisap susu. Hari ni saya dah ok dah.....dah boleh his... View this Fotopage entry
get gorgeous online store
Latest entry:BERTEMU KEMBALI SETELAH LAMA MENYEPI DI FP INI :)
salam & hai semua, SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA! rasanya dah dekat setahun get Gorgeous tak menjenguk fotopages kami ini.Begitu banyak kenangan kita di sini :) Untuk fan-fan getGorgeous yang masih menyokong kami sejak kami baru merangkak di Fotopages,ribuan terima kasih kami ucapkan kerana dengan bantuan andalah kami dapat naik seperti sekarang. Jasa anda tidak akan kami lupakan :flowers: Namun,perjalanan masih jauh,dan masih banyak yang perlu kami belajar untuk betul-betul dikatakan berjaya (s... View this Fotopage entry
Raha niss
Latest entry:Holiday @Kuching - Part II
Sambung lagi... Naik sampan keseberang sana...ke kedai kek lapis Dayang Salhah. Rasa dulu sebelum.....err rasa sampai kenyang :-D :-D ...beli sedikit sebanyak, mintak dia packing siap, balik hotel nanti trus simpan peti ais dengan kotak2 tu. Dari kedai kek ni pergi pulak ke rumah bapa saudara ....memang dah buat temu janji dia dtng ambik kita orang kat situ ke Petra jaya (rumah dia la) sehingga menjelang maghrib baru berganjak dari situ....balik tu dia hantar kami sampai ke hotel. Destinasi... View this Fotopage entry
mamaQimiedaniaRifqie elly
View this Fotopage latest entry
eshoppe
Latest entry:OUR LOCATION
CHOMEL OUTLET STORE NO 12 JALAN AU5D/1 LEMBAH KERAMAT 54200 KUALA LUMPUR 03-41052051 chomelstore@gmail.com MAKLUMAN :- mulai 25 / 7 / 2009, CHOMEL AKAN MULA BEROPERASI DI JB WALK, JALAN SEGGET. Sila contact Pn Norhaslina ( 017-7923256) untuk maklumat lanjut. Terima Kasih. View this Fotopage entry
Ladybeads N Needles House
Latest entry:Ladybeads N Needles House - Menjalara Nurul
Menjalara Nurul - kain ala-ala ceongsam. cantik... :alien_abduct: p/s-thanks pae :-D View this Fotopage entry
fifi fad
Latest entry:aildilfitri 2009
Salam Aidilfitri 1430H! fifi fad dan keluarga ingin mengucapkan selamat hari raya aidilfitri, maaf zahir dan batin. semoga ramadahan yg lalu mendapat keberkatan dari-Nya. aidilfitri kali nie sgt bermakna buat fifi fad kerana abah dapat bersama2 meraikan syawal 1430H dan merupakan raya terakhir fifi fad dan suami di Loughborough. untuk raya kali ini, fifi fad joint venture open house bersama tiga keluarga lain. abah n suami fifi fad telah memasak tiga kilo rendang seri serai, fifi fad pulak memasak nata d... View this Fotopage entry
zairul and zack
Latest entry:We have moved!
Terima kasih kerana masih mengunjungi fotopage ini. Kami telah berpindah ke tempat baru; URL : http://www.cikkiah.com Instagram ID : @cikkiah [ https://www.instagram.com/cikkiah/ ] http://s1362.photobucket.com/user/zazmil/media/cikkiahig2_zpswyl6pcqr.jpg.html() How've you been? :-) View this Fotopage entry
Ida Isk
Latest entry:Bear Coklat untuk door gift ..
Salam untuk semua Bear Coklat nie boleh dijadikan sebagai door gift untuk sebarang majlis ya...Bear Coklat yang sedap nie dibuat dari coklat yang bermutu tinggi dan bukan cooking coklat ya...harga seperti dibawah :- 1] order 1- 50pcs = satu 80sen 2] order 1- 100 pcs = satu 70sen 3] order 100pcs keatas = satu 60sen note : jika anda ingin membuat tempahan sila contact ida at merpati66@gmail.com Maaf dah lama tak kemas umah kat sini , semenjak ada rumah baru kat http://merpati66.blogspot.com ,... View this Fotopage entry
ketupat raya - 50pcs RM30 saja
zakiah zainudin
Latest entry:Donat Chef Li dan cara-cara menguli doh tanpa mixer..
Salam semua! Bertemu lagi kita di bulan ramadhan 1431.. Pada ramadhan tahun lepas, anak ketiga saya siti hajar terkena pnuemonia yg agak teruk sampai dr nak tahan dia di hospital untuk dipantau, dr dok asyik cakap, it's very bad jer pasal condition hajar. waktu itu hajar baru berusia 1 tahun 3 bulan.. kenalah jugak drip & neubulizer.. sungguh tak sanggup tgk hajar yg macam sesak nafas jer waktu tu.. saya pun pernah kena pneumonia pada tahun feb 2009, so saya tau macam mana rasanya bila terkana sakit ni..... View this Fotopage entry
NASI BERIANI MUDAH!
cek de sam
Latest entry:PINDAH "RUMAH"
HELLO, HAI, HI SEMUA KAWAN2, RAKAN- RAKAN CYBER.... FOTOPAGES TAK AKAN DI UPDATEKAN LAGI MEMANDANGKAN SAYA DAH PINDAH KE BLOGSPOT...... http://perjalananhidupku-sam.blogspot.com/ SAYA AKAN BIARKAN FOTOPAGES NIE UTK BERKONGSI RESIPI2 YG SAYA TELAH CUBA UTK TEMAN-TEMAN SEMUA.. SEKIAN. TERIMA KASIH. View this Fotopage entry
pretty peektures
Latest entry:+ bella @ cikimiki.com +
+ check out the cute lil' Bella at http://www.cikimiki.com(www.cikimiki.com) ;-) View this Fotopage entry
Alia Amelyn
Latest entry:Studio Raya Portraiture 2009
It’s that time of the year again! Salam Ramadhan to my fellow blog readers. It has been almost a week already. Tak terasa kan, begitu cepatnya masa berlalu. Memang dalam banyak-banyak bulan, bulan Ramadhan yang paling dinantikan. Bukan sahaja bulan yang penuh kemuliaan dan juga amal ibadat tapi juga bulan makan! Masa inilah yang cukup menduga kekuatan iman dan nafsu kita bila berbelanja untuk makanan. Biasanya kalau pergi PARAM tu mesti tak kurang dari RM10 untuk satu keluarga, terutamanya bila a... View this Fotopage entry
onepiece bakery
Latest entry:BISKUT RAYA 2009 One Piece Bakery
Salam all.. Fuhh fuhh ...bersawang. Ni very very short post . Biskut Raya 2009 dah keluar . Catalogue dan detail leh di download disini :- http://biskutraya.onepiecebakery.com HINT: Dapatkan cara cara utk membeli biskut raya One Piece Bakery secara DISCOUNT di http://biskutraya.onepiecebakery.com Kami telah OFFICIALLY BERPINDAH ke Website Utama Kami di http://www.OnePieceBakery.com Update terkini dan sebagainya leh dapatkan disana. Kalau anda memasang link kepada kami sebelum nih.... View this Fotopage entry
Biskut-raya-catalogue
Fazza Rinna
Latest entry:****SELAMAT DATANG KE FAZZARINNA FP****
***************************************************************** walau seketika dalam carta 'fofular'..daku menghargainye :-D BILA AKU SUDAH TIADA...... HANYA GAMBAR DAN CERITA-CERITI DI SINI YANG DAPAT DIJADIKAN KENANGAN...KERANA HANYA GAMBAR YANG DAPAT MENCERITAKAN SEGALA-GALANYA..... View this Fotopage entry
Tudung Bawal terbesar online dr Kelantan
Latest entry:utk panduan pelanggan-pelanggan ctredzuan.com
terkini February 2010 -di kedai maya ini menjual tudung bawal asli & Batik sutera ,boleh di beli helaian ..harini ada tudung masuk, sulam tangan yg tak pernah anda lihat di mana2 kedai jualan online mahupun nyata. UTK BELIAN ONLINE SEMASA, SILA LIHAT MENU KANAN KLIK MANA2 TUDUNG YG ANDA NAK TENGOK, SAMADA SERENDAH RM25 PUN ADA. KAMI TELAH SECARA RASMINYA MEMBUKA KEDAI NYATA KAMI DI KELANTAN UTK ORG RAMAI, UTK URUSAN JUAL BELI BARANGAN CTREDZUAN.COM SHJ, kedai kami attached dgn rumah,jadi urusan by a... View this Fotopage entry
sweet sixsixsix
Latest entry:...Father's Day SPECIAL SALE!
Remember that special guy whο lulled us tο sleep? The man whο shared his practical knοwledge οf fixing hοusehοld items whenever we destrοyed οne? That big and cuddly bear that wοuld dο anything and everything just tο see us happy and safe? Well, wοuldn't yοu knοw his special day is just right arοund the cοrner... It's nοt tοο early tο think οf ways οf shοwing yοur appreciatiοn fοr yοur father, and it dοesn't even have tο be that expensive. Save up to 20% off marked price on ... View this Fotopage entry
Proud Babah To (can write name here)
Ibu AZs
Latest entry:lil update!!
kami disini juga http://inaibu2az.blogspot.com ;-) View this Fotopage entry
MamMa House
Latest entry:Lagi gambar Hariz Izzudin...
Salam semua... Terima Kasih kepada semua pengunjung FP ni...tak sangka masih ada lagi yg menjenguk FPku ini yg dah lamaaaa sungguh tak update sebelum ni...macam satu alahan waktu mengandung...langsung tak rsa berminat nak update FP ini...sampai la Hariz lahir...baru ada keiinginan nak update...hihihi... Ingat macam nak tutup FP...rasanya skang ramai yg dah beralih kepada Facebook... saya pun ada...tp just register dan invite friends je...tak update apa2 pun... maybe lepas ni lah kot... View this Fotopage entry
enna nordin
Latest entry:MERAH KUNING VS HITAM KUNING
jom manja mlm ni tgk bola..kalu x hujan la ;-) boleh saja...x d hal punye LOL mlm ni s'gor vs perak ;-) View this Fotopage entry
ReActivate Zul
Latest entry:::: ReActivate Foto Blogspot :::
::: Askm sumer member FP & rakan2 yg melihat FP ini.. dimaklumkan bahawasanyer aku telah ::: berpindah ke lamanweb baru iaitu http://reactivatefoto.blogspot.com(http://reactivatefoto.blogspot.com). Sapa tak sedih ::: nak lepaskan ruangan yg penuh dgn nostalgia sejak 10 Disember 2005 lagi.. Alhamdulillah ::: drpd FP ini juga aku byk berkenal-kenalan dgn rakan taulan yg mempunyai minat yg sama.. ::: Sblm FP, aku mula berjinak-jinak dlm bidang blogging ini dgn MySpace, diikuti DeviantArt, ::: FotoPages, ... View this Fotopage entry
::: Torch Relay PJB 3
HaZiQ AiMaN
Latest entry:::.. KeMBaLi LaGi....::
tetiba aku rasa nak update plak FP aku nie... selama nie aku dok sibuk dekat Blog.. entah kenapa hari nie rasa rindu lah plak dekat FP...... uiiiiiiiiii lama betul kan aku tak masuk sini...... dah bersawang..sib baik tak dek 'penunggu' hehehehehhe..... sampaikan nak upload gambar dekat Photobucket pun dah tak ingat..... mau tak nya... udah 4 bulan tak bermesra dengan FP.....dulu ingat kan nak tutup ajer FP nie.. tapi rasa cam sayang plak.. sebab citer-citer lama banyak sangat dalam nie.. menjadi kenangan .... View this Fotopage entry
Fadaly n Family
Latest entry:Happy 1st Birthday to my son...
8hb Feb 2009 Happy Birthday to my lovely son... I can’t believe my fave little baby is 1 years old already... ! A year's gone by, How time has flown, We can't believe How Adam's grown ! He's such a joy And so much fun, Oh my! Our baby's Turning One! You're as cute as a bug So precious to hug A darling child Who's nice to be near. So.. hope turning one Is happy and fun And takes you along To a second great year View this Fotopage entry
BOXHOUSESTUDIO BOXHOUSESTUDIO
Latest entry:"I ingat U"
sofia...boxhousestudio dah hantar ke poli semalam...surprise!!!... :-D sofia nak moist chocolate cupcakes yang diserikan dengan black and white fondat serta kata-kata "i ingat u"...mmm...romantis sih!!!.....oppss... LOL jom jalan-jalan http://boxhousestudio.blogspot.com View this Fotopage entry
with moist chocolate cupcakes
hemot hemot
Latest entry:soccer
de beli jersey utk ipan...suker ler tuh....huhuhuhu...tp bola kaler pink..?...duri² plak tuh...huhuhuh.... :-D View this Fotopage entry
Sang Pramuwisata
Latest entry:Tutup
Dah 5 tahun di FP ni. Every good things must come to an end. Dengan ini, fp ini telah ditutup dan berpindah ke rumah baru di http://strozze.blogspot.com(strozze.blogspot.com). Sila berkunjung ke sana untuk perkembangan terkini. View this Fotopage entry
Lapangan terbang Sibu
MiMiEzAzELLiN Forever
Latest entry:KENA INGAT NIH! AHAKS!
http://lilypie.com() birthday mamaAleeya 5.6.1978 http://lilypie.com() birthday papaAleeya 16.8.1975 http://daisypath.com() kami kawin 6.6.2005 http://lilypie.com() kami dikurniakan Aleeya comel ni pada 4.3.2007.... View this Fotopage entry
erna hairani
Latest entry:Jom ke Genting!!!
Pada 9 Januari yang lepas, kitaorang ke Genting Highland. Tidur satu malam je, maklumlah sekarang Ellisa dah start kelas, pergi berjalan pun masa weekend jelah. Untuk pengetahuan korang, nilah first time bebudak ni bermalam di Genting Highland. Kitaorang bermalam di First World Hotel, senang nak main-main, makan-makan & shopping-shopping hehehe :P Sedikit gambar kitaorang di Genting. View this Fotopage entry
Kolam ikan
Intan Maziah Mohamed Salihin
Latest entry:AidilFitri 2009 - Family Potrait
Salam Aidil Fitri dan Maaf Zahir Batin...:) View this Fotopage entry
Pic from www.zahra-fashion.com
Hajar Mohamed Yussof
Latest entry:Noktah
Assalamualaikum... Tiba saatnya kita mengundurkan diri... Ampun dan maaf andainya... terkasar bahasa tersilap bicara termarah yang tak kena tertanya tak tentu hala tersasul yang tak sengaja terpukul kat mana-mana terpekik di telinga terpinjam harta benda tercilok resepi sapa-sapa ter'moody'tak semena-mena terumpat bila-bila termacam lagi yang sewaktu dengannya... Semoga dimaafkan kerana u all lah kawan kita sampai bila-bila Sayang semua... :flowers: Rumah baru kita di http:/... View this Fotopage entry
maklang azie
Latest entry:MARI BERHIJRAH DARI RUMAH SETINGGARDEN KE RUMAH BANGLO
DENGAN INI, ADALAH DIMAKLUMKAN BAHAWA MAKLANG TELAH BERPINDAH KE RUMAH BANGLO DI http://maklangazie.blogspot.com RUMAH BANGLO MAKLANG JAUH DARI KESIBUKAN KOTA...KIRI KANAN HIJAU BELAKA...TAPI BUKAN ATAS BUKIT LE.....NANTI BUKIT RUNTUH LAK....JADI BAGI SESIAPA YG NAK JENGUK BANGLO MAKLANG TU DIPERSILAKANLAH YE... :-D RUMAH PUN MASIH LINTANG PUKANG LAGI SBB BESOR BENOR ..MENGECAT PUN TAK ABIH LAGI TU.... :-D TAK TAU MANA NAK DICAMPAK SEGALA BARANG...HUHUHU :-D DUK DI BANGLO TAK SAMA NGAN DUK DI SETING... View this Fotopage entry
Abah Ummi
Latest entry:2009.Ghazi.Benjoi's
Welcoming 2009 Foahh..how 2008 just fly by? Nothing much exciting in year 2008..Apart from the beautiful memory of Ghazi's doing. I was hoping 2009 will b the year..ohhh..ehehe..hopefully Insya Allah~A lot of great thing will happen..I will have the positive attitude towards everything and things will getting muchier better-est..huhu Dengan Izin Allah.. Ghazi He is already in his 1 year and 8 months of his beautiful life..yup..still no sign of adik..sedang sgt manja..Getting cleverest each day, his ... View this Fotopage entry
ghazi n moi
Samsuzana Aziz
Latest entry:We Have Moved
Salam.. I would like to thanks to those who came to our wedding reception. We really appreciate it. This is a photo from our photographer during the wedding. By the way, this would be my last post at fotopages. I don't have much time to take/upload pictures recently, but if I do, I'll update it at http://samcun.blogspot.com/ (sorry fotopages). So see you http://samcun.blogspot.com/(there)! View this Fotopage entry
Treasure Life Enjoy Life
Latest entry:Sofeya Rafeeka
Sis,maaf yer lewat upload gambar feya.. View this Fotopage entry
Helmi Iliani
Latest entry:http://helmiyani.blogspot.com/
kami berpindah ke http://helmiyani.blogspot.com/ View this Fotopage entry
Shikin Arshad
View this Fotopage latest entry
muni munirah
Latest entry:congratulations Dr Melati, Kent, Ohio
i must admit that my fp skills is rather rusty, this is my 3rd trial to update - as a special tribute to Melati on her success and achievements: all of us in the family are overjoyed and this breaks my almost 2 years silence on the fp so once again to Melati, rashid and anak anak CONGRATULATIONS AND WELCOME HOME :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: :-D ;-) :horay: :flowers: :flowers: [img]http://srv.fotopages.com/2/19624932/welcome-home.jpg[img] View this Fotopage entry
welcome home
nhalilah buari
Latest entry:umah baru..
kengkawan sume.. jemput la bertandang ke umah baru kami.. :-D http://journals-of-nhalilah.blogspot.com kat sini pun still akan update jika berkesempatan.. View this Fotopage entry
Maisarah Sahran
Latest entry:Majlis Penyampaian Hadiah Tadika Al-Irdiah 2008
View this Fotopage entry
kamalina aka aimi
Latest entry:*** PENGUMUMAN ***
Bermula dari tika dan saat ini, aku akan terus aktif... tapi bukan di sini.... kalau rindukan kami, jenguk2la :- http://kamalina3773.blogspot.com (ni personal blog, bukannya yg kek tu).. ps: Selamat Menyambut Maal Hijrah utk semua... View this Fotopage entry
Happy Birthday my lovely boy...
azma sulaiman
Latest entry:Im more spending my time @ my Family Blog
Dear Frends, Since most of you 'bising2' & I alwaz received some of questionaires i.e.: Kenapa FP ko/awak/u/akak/azma tutup????.. Kenapa tak bukak2 lagi... Kenapa tu.. kenapa ni.. kenapa ye... Bukaklah fotopages to public... I am so sorry to say that, I am more spending my precious time with my http://rosesbeauty.blogspot.com(It's All About My Family's Blog) I had activated my blog since September 2007, but still not such of ideas to write in... and since I'm pregnant [Sept-October 2007] so my moo... View this Fotopage entry
yan azam
Latest entry:moving...
salam my frens.... sori mmg dah lama gile x update fp..sbb saya skrg berkecimpung (cewahhh) dlm dunia frenster & baru start belajo memblog :-D semoga persahabatan kita semua x putus camtu aje...sudi2kanlah visit blog & frenster saya ye..jgn lupa leave ur comment or just say 'hi' to me kat shoutbox ok :-P http://haryani3112.blogspot.com http://www.friendster.com/haryani3112 View this Fotopage entry
rika yurn
Latest entry:update sket..
fp ni dah bersawang:-D meh la tempek pic besday ain dulu... new pic ma punyer kabel ntah mana2.. View this Fotopage entry
muahss!!!
Mama Farhan and Emily
Latest entry:**~~Our Pride & Joy~~**
http://lilypie.com() http://lilypie.com() http://daisypath.com() View this Fotopage entry
Ameer Isyraf
Latest entry:Hybernating
Venue:Living Hall, PUJ Photog: Ummi p/s: Sorry for the lack of update. Bukak FB jer skang ni. More pics from my first photoshoot session with my new baby boy in my FB ;-) View this Fotopage entry
farah ramli
Latest entry:telah berpindah....
dengan rasminya fotopages ni ditutup dan berpindah ke http://farahramli68.blogspot.com View this Fotopage entry
Eda Mama Aina
Latest entry:Jalan jalan lagi..
Gambar kat Frankston n Red Hill Cherry Farm..mornington peninsula.. View this Fotopage entry
eiena oniey
Latest entry:nie LO untuk my nephews....
sambungan LO untuk anak buah yang seterusnya..... View this Fotopage entry
haris
elly danish
Latest entry:blog aku
oklah aku xmo update kat sini dah apa2 pun korang pi kat blog aku eh.. aku update kat sini pun...1 2 bulan bru korg tgk..kahhhhhhh http://arwendanish.blogspot.com abis tu dah semua ada blog..kang kata aku ketinggalan zaman lak... tpi tu je lah blog aku pun..x sempat wat pape pun xde ms sebok ngan anak2..hehehehe View this Fotopage entry
baby batriesyia
Latest entry:BABYBATRIESYIA'S FP IS OFFICIALLY CLOSED.......
WE HAVE MOVED HERE ----------->>>> http://babybatriesyia.blogspot.com nabialishad >> hehehe.....apa kan daya ku.... krafbonda >> sila ler nak lalu.... aimicollection >> thanks aimi.... ida isk >> hehehe.....tak boleh ler nak letak kat biz card port kat mana pasal mana ler tahu kan....hehehe....kot2 ler satu hari nanti port kita pindah ke shah alam......hehehe..... View this Fotopage entry
masrun maya
Latest entry:my blog
has been moved to http://lollipoplive.blogspot.com/ View this Fotopage entry
lieya latif
Latest entry:~MOVED~
feel free to view my blog at http://lieyalatif.blogspot.com View this Fotopage entry
Babah n Ummy
Latest entry:Sayonara Nippon...
View this Fotopage entry
cik eija
Latest entry:~Splash at Kolam Renang Presint 6~
salam semua kwn2 fp......lama betul rasa dah x buat editing......tu yg tetiba rasa rindu nak buat editing terus teringat dkt fp.....baru2 nie bawa IMAN ke kompleks air di presint 6, putrajaya...splash puas2 IMAN nampaknyer....lps nie boleh pergi sana lg kan papa... LOL tempat nie amat sesuai utk bawa family beriadah... :-> okey nanti eija hapdet gambar lain plak yerk.....cau cin cau :-> View this Fotopage entry
y cut for iman
rani ismail
Latest entry:Selamat Menyambut Hari Kebangsaan dan Bulan Ramadhan Al-Mubarak
Salam, Dah lama tak update fotopages ni. Maaf banyak2. Dah lebih 2 minggu tak boleh access site nie. Pelik dan ajaib sebab site lain tak dek masalah. Dah berkali2 telefon geng TM (streamyx,) tanya & report pasal problem nie. Dah fed-up dah. Anyway, bakedecorate2u masih beroperasi dengan jayanya. Dan buat masa ini, sebarang pertanyaan dan communication boleh dilakukan melalui http://bakedecorate2u.blogspot.com. babai ... :-D View this Fotopage entry
from shima...
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
nfi fhm
Latest entry:Tetamu datang.
Ssedeyy.... sedeyy nih...sob sob :-( ... sebab hajat nak makan kuetiaw goreng tak tercapai gak minggu nih. Kami tak jadi gi Jeddah, sebab hubby busy teramat kat Madinah nih. Weekend pon keje jugak. Saya lah yang boring dok umah layan citer2 kat tv yang dah dok ulang 8 kali. waaa nak kuetiaw. Hubby cakap insyaAllah weekend nih plak. Tapi sy tak mau berharap sangat. Takut keciwaa. Huh punya lah meluahkan perasaan sedey tak dpt mkn kuetiaw...hehe kuetiaw jerrrr.....kalau kat msia nih pasti nye ari2 sy masak... View this Fotopage entry
Mira Johar
Latest entry:Gather2 kat Umah Kak Zu Kamil
Kali ni nak syer citer gather-gather kat umah Kak Zu Kamil kat Putrajaya..sebelum apa-apa..mira dah kenkawan semua nak ucapkan ribuan tima kasih pada Kak Zu atas jemputan Kak Zu...sonok sangat dapat kumpul ramai dan makan-makan...makanan semuanya Kak Zu masak sendiri...fuhhhh memamg sedap ler..tangkap leleh....nak tambah banyak kali malu...hehehehehe Kami ni biasa...makan, borank, posink...sib baik tuan umah tak kisah..Abang Kamil (hubby Kak Zu) pun sporting jek...tapi rajin betul hubby Kak Zu ni..orang ... View this Fotopage entry
Ummi Alya Husna
Latest entry:move it move it..
salam utk sume... :-D Alhamdulillah, fasa pertama pelupusan aset kerajaan sudah selesai.. kureng sket bebanan kije rasenye... Dikesempatan yang ada, tuan rumah nak annouce kite akan berpindah ke http://lilo80.blogspot.com( RUMAH ) baru kite... :-D datang ye kalo de masa... Jumpa di http://lilo80.blogspot.com( SANA )!!! p/s: mau tengok gamba raye kami..? klik http://lilo80.blogspot.com( SINI ) ye.. :P :P View this Fotopage entry
yg putih bersih...
Noor Shafiza Zainal
Latest entry:latest info...
salam kengkawan sumaa... hehe lama giler tak update fp nih... rasanya mmg sy ni dah tak aktif kat sini lagik sejak ada facebook nie... masa byk diabiskan kat facebook ja skang nie... so kengkawan...kalo nak add sy bleh la carik saya guna email ni k..... ladylike80@yahoo.com bye....wassalam.... View this Fotopage entry
MONSOON PHOTOGRAPHIC
Latest entry:FAREWELL TO MONSOON
View this Fotopage entry
Naddim NauFaL PasYa
Latest entry:Our 2nd Anniversary
today [24 june 2008] is ouR 2nD AnnivErsary :) ~Dear Abg...Luv you yeSterDay..Luv yoU stiLL..ALways haVe..ALways wiLL....~ "Happy our 2nd wedding anniversary abg..Dalam suka duka ku ingin tetap bersamamu" View this Fotopage entry
ottEr
Miss Creative Cakes
For more information pls click http://misscreativecake.fotopages.com View this Fotopage entry
chem ticha
Latest entry:taman botani, putarajaya
View this Fotopage entry
Trading Shopping
Latest entry:Pre-owned Authentic Guess Clutch
Pre-owned Authentic Guess Clutch - RM120 Good Condition Measurement : 10"(L) x 1.5"(W) x 5"(H), Drop 17" Bought at RM210 View this Fotopage entry
faizoltehadanish teha
jom tgk blog akuu mehh..heheheh http://syeryteha.blogspot.com View this Fotopage entry
dilaBangi
Latest entry:MY LIL ACA
View this Fotopage entry
ayang lina
Latest entry:Dadi and her first Time Durian Experience
Ni dadi bila pertama kali diperkenalkan dengan DURIAN... ingat macam abang dia takut ngan durian bila first time pegang duria sebab terkena duri durian tu... tapi rupanya dia pegang kulit durian macam pegang kulit oren...... View this Fotopage entry
Saiful Nang My Private Photoblog
Latest entry:ENTRY TERAKHIR
http://blog.saifulnang.net() Dah lama merancang tapi hari ni nak kena kuatkan juga semangat untuk say good-bye juga kepada fotopage. Dah 3 tahun lebih jatuh bangun kerjaya dan kehidupan saya diceritakan didalam fotopage ini. Tapi sekarang, masanya untuk berpindah. Kepada semua follower fotopage, please please please jangan lari. Sila lawati the new page. Mudah untuk anda dan mudah untuk saya. Dan lebih control untuk macam2 perkara. Terima kasih atas support semua. Dengan ini, saya ishtiharkan...inilah... View this Fotopage entry
Kak Lin
Latest entry:Assalamualaikum.....
Jumpa Kak Lin Disini..... http:/kaklins-gallery.blogspot.com View this Fotopage entry
S h a s m a N i z a m thephotographer
Latest entry:Pahang Kuantan Kemaman Terengganu Kelantan Wedding Photographer
PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHER. FOR QUOTATION, PLEASE EMAIL OR SMS OR PM ME -TQ- Shasma Nizam Principal Photographer The Photographer & Shasma Nizam GRAPHY (CA0128707-H) shasmanizam@gmail.com 019-9191 169 http://facebook.com/shasmanizam Kuala Lumpur Pahang Kuantan Kemaman Terengganu - Seluruh Malaysia. View this Fotopage entry
ishzah hsn
Latest entry:Salam Terakhir
Assalammu'alaikkum Wr.Wb...... Setelah sekian lama di temani anda dalam dunia masakan....terlalu banyak kenangan manis yang dapat di kongsi bersama. Banyak ilmu yang di pelajari bersama. Dan pada hari-hari yang selalu di lalui..tidak semua apa yang kita ingin akan dapat di penuhi seperti yang kita mahukan. Namun begitu terlalu banyak yang ingin di perkatakan. Bersama anda-anda yang sering memberi kata-kata perangsang, mengongsi kegemaran. Yang tiada jemu-jemu berkunjung ke fotopages ini. Ribuan te... View this Fotopage entry
You!
lyn dz
Latest entry::) belayar
Salam semua.....Lyn sihat sesangatnyer, lama nar menyepikan diri....lepas exam ari tu terus g mengikuti Program Naik Kapal pas 2 ader Team Building lagi x sempat nak apdet.... sampaikan gambar2 jamuan raya pun x upload lagi.... aci x update gambar jamuan raya 4 d next entry :-D :-D :-D Program nie sebenarnya dah lama nak dibuat d office Lyn tetapi macam2 hal yg terjadi....jadi at least jadik jugak n merasa ler Lyn mengikuti trip nie dari Lumut ke Langkawi. Walaupun singkat namun pengalaman itu amat... View this Fotopage entry
muffin
Ed Sh
Latest entry:Wheel of Brisbane at Southbank, Brisbane, Queensland.
Selepas menonton bunga api tu....terus snap gambar-gambar ferris wheel ni.... View this Fotopage entry
shops at Mt Aubrun St.
teratak cinta
TERMA DAN SYARAT : 1. Urusniaga adalah di dalam Ringgit Malaysia sahaja. 2. Bayaran penuh perlu dibuat sebelum penghantaran. 3. Harga yang dinyatakan TIDAK termasuk kos penghantaran (sila rujuk kos penghantaran). 4. Booking hanya dibenarkan selama tiga (3) hari sahaja. 5. Tiada sebarang caj dikenakan untuk booking, tetapi pembelian TUNAI akan diutamakan. 1st Come, 1st Pay, 1st Serve Basis. 6. Sebarang pembelian tidak boleh dikembalikan/ditebusguna/ditukar. Oleh itu, para pembeli dinasihat... View this Fotopage entry
CIN 03
jed anese
Latest entry:M.A.L.A.S!!!
Malasnya update!! Tutup je bleh?Errr...umi dah menganak tirikan FP ini..hehe..kalu rajin singgah kat http://jedanese.blogspot.com(blog) yerr..tak larat la nak jaga dua rumah ni!! P/S: Ni baru kes bloggingkan..kalu org yang kawen byk tu buleh ke adil dan saksama dalam erti kata sebenar-benarnya? $-) View this Fotopage entry
jaja ibrahim
Latest entry:UPDATED - APP Workshop @ PICC, Putrajaya
29.3.2009 | Ahad | 8.30 am - 5.30 pm Dewan 8, PICC, Putrajaya Bengkel Asas Potret Perkahwinan (APP) Anjuran : Fototeacher.com uoalls... br nk updated...slow sgt kan ako ni...hihhi..waktu tgh sedap2 nk updated lak dtg plak audit nie...kaco jek, nk updated blog pon x senang...hahahha...marah bos ako nnti...amponn bosss... ok lah ni nk updated Bengkel Asas Potret Perkahwinan yg ako attend kt PICC, Putrajaya ahad lps...sgt2 syok wooo....sorg2 jek terjah g saner...atas keprihatinan somi tersinter yg ... View this Fotopage entry
mariahsafiah muhammadfazli
Latest entry:juwita ratu air mata
View this Fotopage entry
ACCOUNT CLOSE
Latest entry:Suki & Faizal.... one in million
Semalam.... 20hb Oktober, aku n family pergi jejalan kat sebuah Hypermarket di Bandar Kinrara.... actually, tujuan utama datang sana just nak beli stok susu Hariz n nak bukak SSP.... dalam dok asyik berbual2 kat kaunter SSP aku tengok kat pentas utama..... wah!!! Suki n Faizal lah..... :-O aku pun habis settle je kat kaunter tu terus gi kat pentas utama.... terus capai HP husband aku yang tak sihat tu.... n ambik pics diaorang.. dalam kesibukkan aku ambik pics diaorang tup2 bodyguard kat situ suruh aku nai... View this Fotopage entry
KNizam Omar
Latest entry:Jalan-Jalan kat Pangkor Island - View of My Room!
hehehehehe saya telah sempat bercuti ke pulau pangkor 1 malam sahaja. itupun setelah penat manganjurkan kejohanan hoki tertutup mckk di staidum hoki astriturf majlis perbandaran manjung di manjung View this Fotopage entry
ocean view room yang cun giler!
Taman Anakku
Latest entry:ANNOUNCEMENT - ALIM Kids Playgroup
Dear Readers, I would like to apologize for not updating this FP for such a long time. I am no longer an agent for Ummikusayang; therefore, I cannot sell the books anymore. They remove the 'agent' program but still has a 'dealer' program. At the moment, I am not able to commit to 'dealer' program because it requires a lot more commitment. Since this is my part-time activity, it will be difficult for me to achieve the goals. But anyway, I have another plan. I am opening an ALIM Kids Playgroup fo... View this Fotopage entry
Abah Along
Latest entry:Makan2 Sambil Melihat Matahari Terbenam........
Sesekali abah ajak kekawan bertenang-tenang fikiran.....duduk tepi pantai sambil melihat matahari terbenam...sambil makan2.... jom kita tengok... cantiknya langit tu ciptaan ALLAH...... Ada yg ambil kesempatan berdua2an sambil berpuitis memadu janji untuk masa depan......( hanya untuk org bukan islam shj)....kalau islam tak leh duduk berdua2an...hahahah apa lagi order le makanan.......Tom Yam panas...ke..... banyak gerai2 menyediakan makanana yg enak2.... aduh sedapnya makan..... View this Fotopage entry
gila nyanyi
WanZee Hiroshima Japan
Latest entry:Alhamdulillah...
Day 1..... Day 2..... View this Fotopage entry
najla eshopping
Latest entry:more raya collection for you!
Trinity Butterfly Set Size : 6 months Trinity Shirt & Pants Set Size : 3 - 6 months Mothercare Butterfly Tee Size : 1 yr Barbie Pinky Dress Size : 1 yr SOLD Barbie Flower Dress Size : 1 yr Gymboree Dress Size : 1 yr - 1 1/2 yrs Next Pink Dress Size : 4 - 5 yrs Next White Dress Size : 3 yrs Hipp... View this Fotopage entry
Nadzri And Sabrina
Latest entry:First Baking
Sab rasa dah ramai yang suruh Sab update.. anyway, macam ni lah.. sekarang ni Sab ada bz sikit.. mungkin tak dapat update selalu tapi Sab tak akan tutup terus FP Sab.. kalau Sab rasa Sab free, Sab akan update erk.. hehehe.. sorrylah buat kengkawan yang sudi jenguk FP Sab.. asyik bersawang je erk.. Sab tak sempat lah nak update.. terlalu banyak aktiviti lately.. Kali ni Sab citer ringkas je erk.. Sab nak berkongsi gambar kek cokelat yang Sab try buat sendiri for the very 1st time..kat bawah ni.. resepin... View this Fotopage entry
Perjalanan pulang ke Penang.. Tamat
Aliza Mansor
Latest entry:Camp 5 @ 1 Utama
Yesterday, work-related of course, I made my way to the Camp 5 indoor climbing facility in 1 Utama to meet with the mass com director, Serene Gaik. I was very impressed with the facility, and from what she shared with me, we are set to make a mark in the world. The facility has a range of walls, from beginner to advanced, so all are welcome. Kids are also welcome to climb here, and they will be supervised by qualified staff. If you have hyper-active kids with lots of extra energy :-D you can bring the... View this Fotopage entry
girlie things
Latest entry:New collections!!
NEW ACCESSORIES COLLECTION!! 3536:Bright Coloured Beaded Necklace and Bracelet Set - 2 pcs necklaces, 2 pcs bracelet - RM13.50!! 3765- Daisy Bead Necklace and Bracelet Set- - 2 pcs necklaces and 2 pcs bracelet - RM13.00 6737:Card of 6 Shiny Dot Bendies.- RM3.50 6222:Card of Dolphin Bendies & Ponios.- RM3.50 View this Fotopage entry
6018-18 pieces elastics in pastel colours - RM3.50
Gezzeg Photography Design
View this Fotopage latest entry
wazari wazir
Latest entry:Move to Blog
wazariwazir.wordpress.com View this Fotopage entry
SMART TUNNEL...
Azli Jamil
Latest entry:FAREWELL....
Dear all, This is my last posting on fotopages. I hope you have enjoyed what this passionate amateur photographer has shown... Thank you so much again for the time and the effort you have taken for each visit and each comment I will treasure always... If I have offended any of you with my honesty, I apologize... I hope all of you will continue to challenge yourself. Be confident and proud of your vision. Be ready to comment without fear or favor in the spirit of sharing of thoughts and ideas. Stop labeli... View this Fotopage entry
A TREASURED FRIEND NAMED LIAM...
rossya ahd
Latest entry:Hello my frens..
It was rather a co-incidence when I posted my very first entry on Fotopages.. I was wooed in fact by the wonderful collections of photographs by many talented people in the world of photography. I started to appreciate my long forgotten camera. I used to be comfortable with the compact P&S camera.. until stumble into those fps of Mr Edoras, Suhaimi, Cakcibao, AJ, and many more.. that I can't really name them accurately but somehow or rather know where to click. It's amazing..that after having the first in... View this Fotopage entry
addina safiya
Latest entry:Dina 2 month ++
dah besar anak mama sorang ni . thank you for your sweet..sweet smile..make papa n mama hepy alwiz. emmuahhh .. cayang kat dier !! View this Fotopage entry
ngan maklang dier ..
AzLiEdA FoReVeR
salam semua kawan kawan..ekceli laman aku ni tidak akan display lagi koleksi wedding photo..segala koleksi wedding photo atau ape aje mengenai diri aku n family akan aku upload kat link nie...=> http://thephotolicious.com/shida/ meh dtg ke blog baru aku yg x sberapa tu eh...aku tramat sayang ngan korang sume...mmmmuahsss...heheeheee...mekaseh atas sgala komen yg membina n sume respond yg bes from ols fwens..... :-D :-D :-D View this Fotopage entry
manje sayang
View this Fotopage latest entry
nurul hasmiza
View this Fotopage latest entry
mama collections
Latest entry:New Collections in da house!!!
New PRADA/COACH/MIUMIU/JIMMYCHOO/ GUCCI/CHLOE/D&G up for GRAB!! Get a GUCCI/SWATCH* Watch for FREE for every purchase of 2 handbags... * NON-GENUINE....(While Stock Last) 1. MIU MIU Flap Manhattan - RM169.00 Member :arrow: RM155.00 2. D&G Flap Hobo - RM159.00 Member :arrow: RM148.00 3. D&G Flap Pockets Hobo – RM159.00 Member :arrow: RM148.00 4. JIMMY CHOO White - RM159.00 Member :arrow: RM145.00 5. CHANEL Sling White - RM149.00 Member :arrow: RM139.00 ... View this Fotopage entry
Kedai Online ryzal
Latest entry:Pemberitahuan
http://www.123glitter.com()http://www.123glitter.com(Images by 123glitter.com)http://www.glitterfy.com/() http://www.glitterfy.com/() View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
haidar mohd razali
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016